Gisteren speelde ik voor kinderen die zowel visueel als auditief gehandicapt zijn. Een aantal van hen heeft ook een geestelijke beperking of autisme. Het bewees maar weer eens dat het beleven van muziek geen grenzen kent. 

Om te zien hoe deze kinderen reageren op de trillingen en vibraties van de piano, om hun directe reactie te zien op de energie van de muziek die ik speelde en om te zien hoeveel plezier en verwondering het teweeg bracht was echt onvergetelijk en heeft me enorm geraakt.

Ik ben zo trots dat mijn recent opgerichte stichting Music for Shelter Foundation de steun krijgt die zo hard nodig is. Het maakt deze concerten mogelijk op plaatsen waar muziek zo nodig is.

Met veel dankbaarheid,

Iris

Vergeet niet ons werk te steunen en doe een donatie!

Yesterday I played for children that are both visually and auditory limited, plus some with an intellectual disability or an autism spectrum disorder. It proved once again that music doesn’t know any barrier.

To see the kids respond to the vibrations in the piano, to see their immediate reaction to the energy of the music I was playing and to see the joy and wonder on their faces was truly unforgettable and deeply touching.

I’m very proud that my just established ‘Music for Shelter Foundation’ get’s the needed support so we can make these concerts on places where the music is so needed, happen.

With gratitude

Iris

3 Replies to “Luisteren is voelen”

 1. René de Vos says:

  Steengoed initiatief🎹🎼
  Omdat de eerste cd niet (meer) leverbaar is heb ik het geld aan deze stichting overgemaakt.

  René de Vos

  Beantwoorden
 2. Patrice Nieuwenhuijs says:

  lieve Iris, ik ben drie x naar jouw concerten geweest en jouw manier van muziek communiceren kan ik in al mijn vezels voelen. Het bevestigt voor mij dat zonder te kunnen luisteren muziek ons wezen bereikt. Dank je wel wat jij in de wereld brengt omhelzing Patrice

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *